Bakan Soylu, Operasyon Bölgesi Lice'de!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok operasyon bölgesi Lice' ye

Diyarbakır'ınLice, Kulp, Hani ilçeleri ile Bingöl sınırlarında güvenlik güçlerinin PKK'ya yönelik 5 Mart günü başlatılan operasyonlar sürerken, dün gece Diyarbakır'a gelen İçişleri BakanıSüleyman Soylu,JandarmaGenel Komutanı Orgeneral Yaşar Gürler ve Emniyet Genel MüdürüSelami Altınok,Liceİlçesi'nde yürütülen operasyonun merkezinde incelemelerde bulundu.

SÜRPRİZ ZİYARET

Diyarbakır ve Bingöl illerinde 5 Mart günü başlatılan son yılların en büyük operasyonu devam ederken, PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonunun merkezi olanLice'ye dün gece İçişleri BakanıSüleyman Soylu,JandarmaGenel Komutanı OrgeneralYaşar Güler, Emniyet Genel MüdürüSelami Altınokve Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Soylu ve beraberindekilere, operasyon merkezinde operasyon ile ilgili bilgiler verildi.

SON YILLARIN EN BÜYÜK OPERASYONU

Diyarbakır'ınLice, Hani ve Kulp ilçeleri ile Bingöl sınırları arasındaki bin kilometrekarelik alanda 5 Mart'ta 7 bin komando, polis özel harekat ve geçici köy korucusunun katılımı ile başlatılan son yılların en büyük operasyonu devam ediyor.

09 Mar 2017 - 09:25 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.