Angelina Jolie Mardin'de mülteci kampına geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan cumartesi günü Mardin'e gidecek ve Midyat'taki mülteci kampını ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı tarafından Suriyelilere

Cumhurbaşkanı Erdoğan cumartesi günü Mardin'e gidecek ve Midyat'taki mülteci kampını ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı tarafından Suriyelilere verilecek iftar yemeğine sürpriz bir de konuk katılacak. Kampı gezecek olan dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie akşamda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Suriyelilere verilen iftara katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan cumartesi günü Mardin'e gidecek ve Midyat'taki mülteci kampını ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı tarafından Suriyelilere verilecek iftar yemeğine sürpriz bir de konuk katılacak. Kampı gezecek olan dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie akşam411Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mardin Midyat'taki mülteci kampını ziyaret etmeye hazırlanıyor. Erdoğan'ın ziyaretinde bir de sürpriz yaşanacak. Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie de kampı ziyaret eden isimler arasında yer alacak.Ezidilerin de bulunduğu 5 bin kişinin kaldığı Midyat'taki kampa Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi olan Angeline Jolie, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Gutierrez ile birlikte gidecek.

Ziyaret sonrası Jolie kamptan ayrılırken, kampın kapıları bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan için açılacak.. Suriyeliler ile bir araya gelecek olan Erdoğan iftarı da Suriyeliler ile birlikte yapacak. Mardin'de farklı programlara katılacak olan Jolie de iftar saatine yakın yeniden mülteci kampına dönecek..

Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.. Ardından iftara katılacak.Jolie'nin temasları sırasında mültecilere yapılanlar konusunda Türkiye'nin dünyaya örnek politikalarından övgüyle bahsetmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da temasları sırasında kamptaki durum, sınırdaki mülteci gelişi ve bölgedeki lojistik imkanlar ile ilgili yetkililerden bilgi alacak. Erdoğan'ın yaşanan drama ilişkin dünyaya da önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

#

19 Haz 2015 - 10:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.