Amcasının Tecavüzüne Uğrayan Dicle'nin Hayatı Kabusa Döndü!

Amcasının tecavüzüne uğrayan 18 yaşındaki Dicle'nin ölüm fermanı çıktı. Devreye savcılık girdi.

Dicle, 18 yaşındayken gittiği öz amcasının evinde cinsel istismara uğradı. Öz amcası E.D., Dicle’ye olayı kimseye anlatmaması için tehdit etti. Korkusundan kimseye olayı anlatamadı, ancak cinsel istismar 2 yıl boyunca farklı tarih ve zamanlarda aralıklarla devam edince Dicle dayanamayıp önce amcasının eşine, ardından da ailesine olayı anlattı.
Amca tecavüz etti ailenin ölüm fermanı ona çıktıAncak kimse Dicle’ye inanmadı, “konuşması halinde ise ölümle” tehdit edildi. Bunun üzerine Dicle yaşadığı şehri terk etmek zorunda kaldı.
SAVCILIKTAN SORUŞTURMA
Dicle, 22 Mayıs’ta Cumhuriyet Savcılığı’na giderek başından geçenleri anlattı, ardından da suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Savcılığı soruşturma açtı. Soruşturma devam ederken ölüm tehditlerinin durmadığını söyleyen Dicle, can güvenliğinin olmadığını belirterek koruma talebiyle ikinci kez savcılığa başvurdu.
ÖLDÜRECEKLER SAHİP ÇIKIN
“Öz amcam tarafından cinsel istismara uğradım ailemle paylaşınca susturuldum, evlatlıktan reddedildim. Kimseye derdimi anlatamadım. Amcamı savcılığa verince de ölüm fermanı çıktı. Öldükten sonra sahip çıkılmak istemiyorum, yaşarken bana sahip çıkın. Ben yaşamak istiyorum. Ölüm korkusuyla sürekli şehir değiştiriyorum. Bir yerde sabit oturamıyorum, hayalet gibiyim. Hayatım kâbusa döndü.”

28 May 2017 - 14:12 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.