Almanya'dan Çavuşoğlu'na Bir Engel Daha: İkinci Salon Da İptal Edildi

Almanya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşma yapması için ayarlanan ikinci salonu da iptal etti.

Almanya'nın Türkiyeli bakanlarınAlmanya'da yapacağıreferandumçalışmalarına ilişkin engelleme politikası devam ediyor. Dışişleri BakanıMevlüt Çavuşoğlu'nun konuşma yapması için ayarlanan ikinci salonu da iptal edildi.

İKİNCİ SALON DA İPTAL EDİLDİ

AK PartiGenel Başkan YardımcısıMehdi Eker, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nunAlmanya'da konuşma yapacağı ikinci salonun da iptal edildiğini söyledi.

ALMANYA "HAYIRCIYIM" DEMİŞTİR

HabertürkTV'ye konuşanAK PartiGenel Başkan YardımcısıMehdi Eker,, "Erdoğan'a izin vermeyenler teröristlere izin veriyor.Almanyataraf olmuş, hayırcıyım demiştir" dedi.

Eker, "Vatandaşlarla buluşmamıza kimse engel olamaz. Sayın Cumhurbaşkanımız, sayın başbakanımız ve bakanlar çeşitli ülkelere gidip vatandaşlarla buluşacak. Ben deDanimarkaveİsveçzorluk çıkarıyor ama gideceğim. Mekan önemli değil ordaki vatandaşlarımızla sokakta, kahvede buluşuruz. Sorun anti demokratik yöntemleriyle anılacaklardır." dedi.

07 Mar 2017 - 13:01 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.