Akıncı Üssü Kapatılıyor

Başbakan Binali Yıldırım Ankara'nın Kazan ilçesinde yaptığı açıklamada 'Hainlerin yuvalandığı Akıncı Üssü kapatılacaktır. Şehitlerin

BaşbakanBinali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 9 şehit verenAnkara'nınKazanilçesinde halka hitap etti.

"DARBEYE KARŞI ERDOĞAN'IN SESİ YÜKSELDİ"

Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Şehitler kalbimizde.Kazan'ın 9 evladı hepimizin kalbindedir. Onlar ölmedi, onlar yaşıyor. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran birer yıldızdır. O gün hainler harekete geçtiğinde bir gür ses yükseldi. O ses başkomutanın sesiydi. O sesRecep Tayyip Erdoğan'ın sesiydi. SizlereCumhurbaşkanı'nın selamını getirdim. Sizlerle gurur duyuyoruz.

"AKINCI ÜSSÜ KAPATILACAK"

15 Temmuz darbe girişimin önleyen kahramanKazanhalkı da kahramanlığının karşılığını aldı. Lokman kardeşimiz, belediye başkanımız ve sizler tek yürek oldunuz. Darbecilerin önünde dimdik durdunuz. Şimdi buradanKazanmeydanından herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı Akıncı Üssü kapatılacaktır. Şehitlerin anısının yaşatılacağı yer haline getirelecektir.

Amerika'daki teröristbaşınıTürkiye'ye getireceğiz. Asla ve asla bu milletin birliğini bozamazlar."

29 Tem 2016 - 15:03 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.