Ak Parti ile CHP arasında istifa tartışması

AK Parti cephesi ise olayı şüpheli buldu

AK Particephesi ise olayı şüpheli buldu, "Araştırıyoruz, imzalar sahteyse suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

İhsaniye İlçesi ile buraya bağlı Akören Beldesi'nde CHP'ye büyük yöneliş olduğunu söyleyen CHP İl BaşkanıYalçın Görgöz, "İhsaniye ve Akören'deki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bu iki ziyaretimizde toplam 350 kişinin Ak Parti'denistifaedip CHP'ye geçmek için başvuruda bulunması bizi memnun etti" dedi. CHP İl Başkanı Görgöz, İhsaniye'de Ak Parti binasına CHP bayrağı asıldığını belirterek, "Bazı vatandaşlarımız, Ak Parti'den istifa ederken Ak Parti İlçe Başkanlığı binasına da CHP flamaları takmış" diye konuştu.Yalçın Görgöz, twitter hesabından da "Tam 350 kişi AKP'den istifa etti ve CHP'ye geçiyor. AKP'nin İhsaniye ilçe binasına CHP bayrağını asmışlar. İhsaniye ilçemiz ayakta" diye yazdı.

Ak Parti İhsaniye İlçe Başkanı Ayhan Ulaş ise dün gece bazı CHP'lilerin Ak Parti binasına gidip bayraklarla fotoğraf çektirdiğini ve istifa eden partililer olduğunu duyduklarını, ancak şu anda detaylı bilgisi olmadığını söyledi.

İstifalara şüpheyle yaklaşan Ayhan Ulaş, "Bana üzerinde 380 imza olan bir istifa dilekçesi geldi. Bu imzalar gerçek değilse suç duyurusunda bulunacağım. Gerçekten istifa etmeyi düşünen 10 ila 20 kişi olduğunu tahmin ediyorum. Ancak bunlara henüz ulaşamadım. Bu imzalar da gerçek olmayabilir. Hakkımızı yasal yollardan arayacağız" dedi.

Ak Parti İhsaniye İlçe Başkanı Ayhan Ulaş, istifa ettikleri söylenen isimler arasında kendi ailesi ile belediye başkan adaylarının ailesinden isimlerin de bulunduğunu, onlarla görüştüklerinde böyle bir listeye imza atmadıkları yanıtını aldıklarını sözlerine ekledi.(MYNET)

#

03 Şub 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.