AK Parti İl Başkanı İstifa Etti

AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar 'Gelinen süreçte teşkilat başkanlığımızın yeni bir değerlendirme yapmasının önünü açmak için yürütmekte

AK PartiMardinİl Başkanı Dündar, "Gelinen süreçte teşkilat başkanlığımızın yeni bir değerlendirme yapmasının önünü açmak için yürütmekte olduğum AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevinden ayrılıyorum." dedi.

Dündar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği 1 Eylül 2015'ten bugüne AK Parti çatısı altında, ülkesine, miletine hizmet etme yolunda, bayrak yarışı anlayışıyla çalışma yürüttüklerini söyledi.

Mardin'de 3 yıl boyunca taşımaktan büyük şeref ve onur duyduğu il başkanlığı görevini hakkıyla yerine getirmenin gayreti içinde bulunduğunu ifade eden Dündar, bu kutlu mücadelede Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ekibin parçası oldukları için ayrıca mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Dündar, görev süreleri içinde çok önemli gelişmeler yaşandığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Görev yaptığımız süre içinde tarihi olaylara tanıklık ettiğimiz bu süreçte, başta FETÖ olmak üzere bütün kirli oluşumlara karşı mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da kesintisiz devam edecektir. Mücadelemiz kuklalarla değil kuklacıyla oldu. Terör örgütünün başta bölgemiz insanı olmak üzere, ülkemize, milletimize büyük acılar yaşattığına hep birlikte şahit olduk. Çukur siyasetiyle halkımızın canına kast ettiği, mallarını, evlerini, barklarını başlarına yıktığı sürece rağmen aldığımız bütün tehditlere karşın gezilmedik köy, mahalle, sıkılmadık el, halkımızın acısını, sevincini paylaşmak için gidilmedik taziye ve düğün bırakmadık."

Partilerinin her daim kendini yenileyerek, dik durup eğilmeyerek, hep genç kalarak hizmet etmeye devam edeceğini dile getiren Dündar, şöyle devam etti:

"Gelinen süreçte teşkilat başkanlığımızın yeni bir değerlendirme yapmasının önünü açmak için yürütmekte olduğum AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Bundan sonrada partimin bir neferi olarak, tevdi edilecek her türlü görevi şerefle yaparak, ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için aynı tempoyla ve azimle çalışmaya devam edeceğimi ve partimin emrinde olacağımı belirtmek isterim."

20 Kas 2017 - 19:38 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.