ABD Bakanı'ndan flaş Musul açıklaması

Bölgesel güvenlik konuları ve Irak ile Suriye'deki gelişmeleri Türk yetkililerle görüşmek üzere sabah saatlerinde Ankara'ya gelen ABD Savunma

ABD

SavunmaBakanı'ndan Türkiye açıklaması


Meclisin 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde hasar gören bölümlerini ziyaret eden Carter’a Milli Savunma Bakanı Fikri Işık eşlik etti. Bakan Carter, ziyaret esnasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Taziye dileklerimi iletmek istiyorum. Bu kişiler demokrasi ve özgürlük için savaşmıştır ve bunların görüntüleri tüm dünyada ABD dahil olmak üzere görünmüştür. Bu bağlamda bütün dünya bu korkunç olayın kahramanlarını görmüştür. Biz bu bağlamda Türkiye’nin güçlü bir müttefiki olmaya devam edeceğiz.
Türkiye’deki demokrasiye desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Bugün burada olmaktan dolayı çok memnunum. Sayın Bakan Işık ile burada görüşmek benim için çok büyük bir mutluluk oldu. Bu fırsatı kullanırken Sayın Cumhurbaşkanına da benimle görüşmek için zaman ayırdığı için çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle görüşmek benim için büyük mutluluk. Burası çok etkileyici bir alan” ifadelerini kullandı.

21 Eki 2016 - 15:10 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.