84 yaşındaki annesini balkondan attı

Küçükçekmece'de akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen C.K. annesini 5 . kattaki evlerinin balkonundan aşağıya attı. Yaşlı kadın olay

Küçükçekmece'de akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen C.K., annesini 5 . kattaki evlerinin balkonundan aşağıya attı. Yaşlı kadın olay yerinde can verirken oğlu gözaltına alındı.

C.K. poliste verdiği ifadede, "Evde oturduğum sırada kulağıma sesler geldi. Bu sesler annemin beni kandırdığını, kardeşlerimin üvey olduğunu söyledi. Bunun üzerine de annemi balkondan attım" dediği öğrenildi.

ZANLININ KAN DONDURAN İFADESİ

Küçükçekmece Gültepe Mahallesi Bilge Sokak'taki binada yaşanan korkunç olay dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre 49 yaşındaki C.K. beraber yaşadığı 84 yaşındaki annesini, 5. kattaki evlerinin balkonundan aşağıya attı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Güneşler'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis, C.K'yi gözaltına alarak Kanarya Polis Merkezi'ne götürdü.

C.K polise verdiği ifadesinde, "Evde oturduğum sırada kulağıma sesler geldi. Bu sesler annemin beni kandırdığını, kardeşlerimin üvey olduğunu söyledi. Bunun üzerine de annemi balkondan attım" dediği öğrenildi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

C.K'nin arkadaşı Bahattin Keskin, "Psikolojik sorunları vardı. Kendisiyle en son sabah görüştüm. Bana, 'Hakkımda dedikodular çıkarıyorlar' dedi. Bir ay önce hastanede tedavi görmüştü, üzgünüz" şeklinde konuştu. Bir görgü tanığı ise arkadaşlarıyla sokakta bulundukları sırada yaşlı kadının yere düştüğünü ve bu sırada oğlunun balkonda olduğunu gördüklerini belirtti.

#

26 Tem 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.