31 Yaşındaki Kadın Öğretmen, Kilisede Tanıştığı Erkek Çocukla İlişkiye Girdi

Teksas'ta yaşayan 31 yaşındaki kadın öğretmen gönüllü olarak çalıştığı kilisede tanıştığı erkek çocukla cinsel ilişkiye girdi. Skandalın

KADIN

ÖĞRETMEN

ERKEK

ÇOCUK

LA

İLİŞKİ

YE GİRDİ

Teksas'ta yaşayan 31 yaşındaki kadın ortakul öğretmeni Nicole Marie-Faires Andrews, kilisede gönüllü olarak çalışırken tanıştığı küçük erkek çocuğu ile cinsel ilişkiye girdi.

SÖYLENTİLER ÜZERİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kilisenin gençlik merkezinde yönetici olarak çalıştığı sırada, hakkında yaşı küçük bir erkekle ilişkiye girdiği söylentilerinin yayılması üzerine, polis öğretmen için soruşturma başlattı.

İŞİNE SON VERİLDİ

Öğretmenin istifasını isteyen okul yönetimi, ayrıca polise de öğretmenin çocukla ilişkisi olduğunu bildiren bir mektup yolladı.

TUTUKLANAN ÖĞRETMEN 20 YILINI HAPİSTE GEÇİREBİLİR

Çocuk yaştaki bir gençle ilişkiye girme suçlamasıyla tutuklanan öğretmen, suçlu bulunması halinde "çocuğa tecavüz"den 20 yıla kadar hapis cezası alabilir.

14 Ara 2017 - 09:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.