23 Nisan'da 'Uçan Balon' Dehşeti! Çok Sayıda Yaralı Var

Batman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması sırasında helyum gazı içerikli balonların patlaması sonucu 8 kişi çeşitli yerlerinden

Batman’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri saat 10.00’da Atatürk Parkı’nda başladı. Etkinliğe Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan vekili Şevket Aksoy, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hüseyin Topuz, kamu görevlileri, çok sayıda kişi ve çocuk katıldı. Etkinlik sırasında halay çekip gönüllerince eğlenen çocuklar ve konuklar, bu sırada üstlerinde havalandırılan helyum gazı içerikli balonlar sıcaktan dolayı patladı. Patlayan balonlardan çıkan parçalar nedeniyle Batman Valiliği, 8 kişinin yaralandığını duyurdu.

Bölgeye gelen ambulanslar ile yaralılar hastanelere kaldırılırken, olay yerinde bulunan Batman Valisi Ahmet Deniz, etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

23 Nis 2017 - 14:48 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.