22. Dönem POMEM 10 Bin Polis Memuru Alımı Başvuruları Sona Eriyor

22. Dönem POMEM 10 Bin Polis Memuru Alımı Başvuruları Sona Eriyor. Başvurular hangi tarihe kadar yapılacak?

22. Dönem POMEM 10 Bin Polis Memuru Alımı Başvuruları Sona Eriyor. Başvuruda bulunacak adayların acele etmeleri gerekiyor. Başvurular 12 Mart tarihinde başlamıştı.Adaylar başvurularını 23 Mart 2018 tarihine kadar yapacaklar. Başvuru ile ilgili detayları sizlerle paylaşıyoruz.

10 Bin Polis Alımı İçin Başvuru Kılavuzu geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı.. Polis Akademisi Başkanlığı POMEM için 10 Bin Polis alımı yapılacak. Adaylar bir süredir polis alımlarının yapılmasını bekliyordu. Polis alımları ile ilgili internette pek çok araştırma yapılıyor.

Kılavuz; Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne alınacak adaylar için başvuru seçme ve değerlendirme sınavları Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliği, Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları kapsamında hazırlanıyor. Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri için başvuru kılavuzu www.pa.edu.tr adresinden yayınlanmaktadır.

POMEM Başvurusu yapacak olan adayların kılavuzda yer alan kuralları dikkate almaları gerekiyor. Kılavuzda her hangi bir değişiklik olması halinde adaylara www.pa.edu.tr resmi internet sitesi üzerinden duyuru yapılacak. Eğitim alan POMEM öğrencilerinin memur olarak atanmaları için öğretim sürecini başarıyla bitirmeleri gerekmektedir.

22 Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu 7.200 erkek, 800 kadın polis alımı yapılacak. Ön lisans mezunu 1.800 erkek, 200 kadın polis alımı yapılacak. Toplamda 10.000 polis alımı yapılacak.

Memur alımı, İŞKUR ilanları, banka personel alım ilanlarını facebook grubumuz Güncel Haber Servisinden takip edebilirsiniz.

15 Nis 2018 - 09:11 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.