10 Yıldır Kayıp Kadın Boğularak Öldürülmüş

Eskişehir'de 10 yıl önce 80 yaşındayken kaybolan Gülsüm Ç.'nin evde oğlu 61 yaşındaki İ.Ç. ile çarpık ilişkisine şahit olduğu oğlunun

Alınan bilgilere İ.Ç. geçen 30 Mayıs'ta polise başvurarak 10 yıldır kayıp olan annesi Gülsüm Ç.'nin, arkadaşı İ.B. tarafından öldürülmüş olabileceği iddiasında bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan İ.B. suçlamaları kabul etmedi. Herhangi bir delil ve ceset bulunmayınca İ.B. serbest bırakıldı.

İKİNCİ KEZ GÖZALTINA ALINDILAR

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda İ.B. ile İ.Ç.'yi yeniden gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada İ.Ç., annesi Gülsüm Ç.'nin evde kendisini arkadaşı İ.B. ile çarpık ilişki sırasında gördüğünü, bunun üzerine İ.B.'nin annesini boğarak öldürdüğünü, cesedi de Seyitgazi İlçesi yakınlarındaki Taşlık mevkiine götürerek burada dranaj kanalı içine atıp üzerini toprakla kapattıklarını itiraf etti.

26 Ağu 2017 - 22:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.