10 Yaşındaki Necmi, Yatakta Gördüğü Annesi ve Komşusu Tarafından Yastıkla Boğuldu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Necmi Talha K. (10) iddiaya göre yatakta birlikte gördüğü annesi Zeynep K. (40) ve komşusu K.Y. (40) tarafından yastıkla

Karasu’da Stat Caddesi üzerinde bulunan apartmanın zemin katında oturan 2 çocuk annesi Zeynep K., sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek oğlu NecmiTalha K.’yi yastıkla boğarak öldürdüğünü söyledi. Anne, polise, “Oğlum öldü, evde şu an” dedi. Zeynep K.’nin ifadesinin ardından eve giden polis ve 112 Acil ekibi, hareketsiz halde buldukları çocuğu yaşama döndürmek umuduyla Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak minik Necmi Talha, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Yapılan ilk incelemede, çocuğun yastıkla boğulduğu belirlendi.

Acı haberi alıp hastaneye gelen bir tavuk çiftliğinde çalışan baba İ.K., “Karım olacak ş…. nerede?” diye bağırdı.
ÇELİŞKİLİ İFADELER
Polisin gözaltına aldığı Zeynep K., bu kez oğlunu okula gitmediği için öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin çelişkili ifadeler verdiğini belirleyen polis, birlikte olduğunu belirlediği komşusu K.Y.’yi de gözaltına alındı.

Zeynep K. daha sonra ifadesini değiştirerek, oğlunun bu sabah kendilerini yatakta yakaladığını, bu nedenle de K.Y. ile birlikte Necmi Talha’yı öldürdüklerini söyledi. Zeynep K. ile K.Y.’nin sorgusu sürüyor.

22 Kas 2017 - 17:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.