'1 Kasım'da Türkiye tekrar seçimi yaşayacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şu anda açıklanan tarih 1 Kasım. 1 Kasım'da da inşallah Türkiye ben tabii tekrar seçim diyorum tekrar seçimi yaşayacaktır'

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, "45 günün sonunda da tekrar Meclis Başkanımla bir görüşme daha yapacağım ve bu görüşmeyi yaptıktan sonra da hayırlısıyla ülkemizi bir erken seçime götüreceğiz.Şu anda açıklanan tarih 1 Kasım. 1 Kasım'da da inşallah Türkiye, ben tabii tekrar seçim diyorum, tekrar seçimi yaşayacaktır" dedi.

"Artık taviz veremeyiz"

Erdoğan, terörle mücadele konusunda da, "Bundan sonra tabii ki devlet, milletinin huzuru için, refahı için üzerine düşen görevi yapmak durumundadır. Güvenlik güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz başta olmak üzere emniyet teşkilatımız, hep birlikte burada ne geliyorsa elimizden bunu sonuna kadar yapmakta kararlıyız. Artık buralardan taviz veremeyiz" şeklinde konuştu.

CumhurbaşkanıErdoğan, şöyle devam etti:

"Şunu da yine çok açık ve net söylüyorum. Bir defa halkımız, kendi içindeki bu bölücü terör örgütü mensuplarını da ayıklamak durumundadır. Gerekirse bunları güvenlik güçlerine haber vermek durumundadır. Yani bölücü terör örgütünün mensupları, bunların arasına karışmak suretiyle, buralarda dezenformasyon yapmak suretiyle kalkıp da halkı kandırma yoluna gitmenin artık sınıra dayandığını herkes bilmelidir. Kimse artık bu yalanları yutmuyor. Kimin kim olduğunu gayet iyi biliyoruz"

#

21 Ağu 2015 - 14:46 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.