Süt Üreticilerine Müjde!

2018 yılında üretici birliklerine üye olup müstahsil veya faturaları ile birlikte üretici birliklerine başvuru yapan üreticilere 2018 yılı İlk üç

Konuyla ilgili Kütahya Tarim İl Müdürlüğü'nün açıklması:

“Ülkemiz Süt Sığırcılığını geliştirmek ve Kaliteli süt üretimini artırmak amacıyla Bakanlığımız tarafından verilen Çiğ Süt Desteği 2018 yılında da devam etmektedir. Bu kapsamda 2018/21 No'lu Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliğine göre; 2018 yılında, Üretici Birliklerine üye olup, Müstahsil veya faturaları ile birlikte üretici birliklerine başvuru yapan üreticilerimizin 2018 yılı İlk üç aylık (Ocak-Şubat-Mart) destekleme ödemeleri Ramazan bayramı sonra yapılacak.

Bu kapsamda Kütahya ili merkez ilçe dahil 13 İlçemizde 9.188 çifçimize 2018 yılı ilk üç aylık destekleme ödemesi kapsamında toplam 3.542.115,22 TL Ramazan bayramı sonrası destekleme ödemesi yapılacak. Ödemeler 3'er aylık olup olup üreticilerimizin yıl boyunca ürettikleri sütlere destekleme ödemesi yapılacağı bildirildi."

18 Haz 2018 - 05:03 - Tarım

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.