Suruç'ta Kapsamlı Bir Saldırı Düzenleyeceklerdi!

Suriye'den kaçak yollarla Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine giren terör örgütü PKK üyesi 4 terörist gözaltına alındı. Ak parti milletvekili

Şanlıurfa güne saldırı hazırlığında olduğu öğrenilen 4 teröristin yakalanmasıyla başladı.Şanlıurfaİl Emniyet ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü istihbarat çalışmaları sonucu, terör örgütü üyelerininSuriye'nin Halep kentine bağlı Ayn el Arap (Kobani) sınırından Suruç'a geçeceği bilgisi alındı.Ortak operasyon düzenleyen ekipler sınırdan geçiş yapan 4 teröristi yakaladı. Suruç ilçesinde bağlantılı oldukları ev ve eklentilerinde yapılan aramada bir kilogram C4 patlayıcı, el yapımı 2 patlayıcı, 2 roketatar başlığı, 2 tüfek, 1 tabancı ve şarjörü ile 15 fişek ele geçirildi. Sosyal medya üzerinden vatandaşların yoğun olarak paylaşım yaptığı haberin bazı detayları dikkat çekici, saldırı Vekil Yıldız ve ağabeyi Celal Yıldız'a yapılacaktı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Ak parti milletvekili ve MKYK üyesiİbrahim Halil Yıldız Şanlıurfa ve Suruç için büyük bir önem arz etmekte, projeler ve yenilikler ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi için güzel adımlar atan Vekil Yıldız'a böyle bir suikast planı hazırlanması beklenmiyordu değil. Suruç halkı tarafından oldukça sevilen ve sayılanAk parti milletvekili ve MKYK üyesiİbrahim Halil Yıldız bu sebepden dolayı parti binasındaki bayramlaşma etkinliğine katılmadı. Güvenlik güçleri şehir içi ve şehir dışı önlemler alırken, Vekil Yıldız'ın Suruç'da olduğu tahmin ediliyor. Teröristlere yapılan operasyonda ele geçirilen mühimmatlar kapsamlı bir saldırı planının yapıldığını göstermekte. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının koordineli olarak yaptıkları operasyon ile büyük bir olayın önüne geçtikleri görülüyor.

27 Haz 2017 - 14:01 Şanliurfa/ Suruç- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.