Suruç'ta Kaçak Et Yakalandı!

Suruç ilçesinde yapılan denetimlerde 150 kilogram kaçak et ele geçirildi.

Suruç'ta Kaçak Et Yakalandı!
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde rutin olarak gerçekleştirilen denetimlerde Zabıta ekiplerinden Mikail Şimşet tarafından tespit edilen150kilogram kaçak et ele geçirildi. Belediye ekipleri ele geçirilen etleri boş arazide imha ederek halk sağlığı ile oynamak isteyen kişilerin önüne geçmiş oldu. Şahısların sorguları yapılmak üzere gözaltına alındığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda Suruç Belediyesi yaptığı denetimler ile tarihi geçmişbir çok tavuk ürününü tespit etmiş ve imha etmişti. Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu Suruç'ta halk sağlığı ile oynamak isteyen kişilere göz açtırmıyor. Kaymakamlık ve Belediye ekiplerinin birlikte sürdürdüğü denetimler ile merdiven altı gıdalar tespit edilerek imha ediliyor.

20 Eyl 2017 - 21:10 Şanliurfa/ Suruç- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.