Suruç Ovasının Sorunları Masaya Yatırıldı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde taban suyunun yükselmesi nedeniyle meydana gelen sorunları yerinde incelemek üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı

Şanlıurfa’nın Suruçilçesinde taban suyunun yükselmesi nedeniyle meydana gelen sorunları yerinde incelemek üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından görevlendirilen Bakanlık çalışanları Şanlıurfa’ya geldi.

DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ile birlikte Suruç’a giden heyet, ovada incelemelerde bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı; Tarım Reformu Genel Müdürü Arazi Islahı Sulama Sistemleri Daire Başkanı Bekir Sıtkı Özbek, DSİ Genel Müdürlüğü İşletme Bakım Daire Başkanı Mevlüt Pehlivan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürü Murat Çakmaklı, Suruç İlçe Tarım Müdürü Murat Yahlizade, Suruç Ziraat Odası Başkanı Ayhan Kılıç, DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ile birlikte Suruç ovasına geldiler.

Heyet burada taban suyunun yoğun olarak görüldüğü; Üçpınar, Ekile, Boztepe, Karakoyun, Akören köyleri başta olmak üzere, ovada sorunları masaya yatırdılar. DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ve iki Bakanlığın heyeti; Mevcut problemlerin çözümüne yönelik çalışmalar başlattılar.

10 Eyl 2017 - 10:15 Şanliurfa/ Suruç- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.