Suruç Başkan Açıkgözle hayat buldu...

Suruç Belediyesi ilçede girilmemiş sokak temizlenmemiş cadde bırakmıyor. İlçedeki tüm bölgeler yıllar sonra temizlik görürken cadde ve sokaklar sana

Temizlik konusu üzerinde hassasiyetle duran BelediyeBaşkanı Tarik Açıkgoz İlçe merkezinde bulunan 9 mahallenin tertemiz ve hijyenik hale halka yaşanabilir bir yaşam yeri oluşturmak için Temizlik Müdürlüğüne talimat vererek 15 kişiden oluşan bir temizlik timi oluşturdu.

Her hafta bir mahallede temizlik çalışması yapan ekipler mahallelerde parke taşı döşeme çalışmaları, kaldırım düzenleme boyama ve çöp konteynerlerinin değişimi tazyikli su ile yıkama işlemeleri yapıyorlar.

Başkan Açıkgöz yaptığı açıklamada "İlçemiz merkezde 9 mahalleden olusuyor.105 bin civarında nüfusumuz var. Burada her yeri aynı anda yaşanabilir hale getirmek mümkün değil hem de daha sağlıklı iş yapmak. Hem de ilçeyi daha modern bir ilçeye dönüştürmek için çalışmaya devam edeceğiz. Burada çalışmalarımız sırasında bizlere sabırla destek veren hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ediyorum " dedi.
Temizlik timi her hafta bir mahallede temizlik çalışmaları yapacak.

Öte yandan Suruç halkı yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede temizlik çalışmalarını başarıyla sürdüren Başkan Tarık Açıkgöz'e teşekkür ettiler.

26 Eki 2016 - 23:16 Şanliurfa/ Suruç- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.