Sinanoğlu “ Halkımız Hizmetin En İyisine Layıktır ”

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu Aligör Mahallesi Suruç bağlantı yolunda önceki gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve

Alt yapı çalışmaları sona eren Aligör mahallesinin 1 km’lik önemli yolu asfalta kavuştu. Köstebek yollar iki belediyenin ortaklaşa çalışması ile adeta tarih olurken Suruç ilçesini bağlayan tek ve önemli Aligör yolunda asfaltlama çalışmalarını son sürat devem ederken yıllardır hizmet görmeyen Aligör’de yaşayan vatandaşlar, esnaflar ve özellikle her gün bu yolu kullanmak zorunda kalan sürücüler Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu’na teşekkür ettiler.

Suruç Belediyesi Başkan Vekili Sinanoğlu’nun talimatıyla araç parkındaki tüm araçları ve personeli halka hizmet vermek için adeta bölgeye seferber ederken Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarında 24 saat aralıksız olarak personel ve araç desteği veriyor.

Aşırı sıcaklıklara rağmen durmayan ekipler kısa sürede asfalt yapım işinde sona doğru gelirken Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinan Mübarek Ramazan ayı olmasına rağmen sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaları yerinde inceledi görev yapan işçilerle sohbet etti özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çalışmalar sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Han Özdemir’den bilgi alan Sinanoğlu bir yandan çalışmaları inceledi bir yandan da esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan vekili Sinanoğlu yaptığı incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi “Bildiğiniz üzere halkımıza hizmet vermek için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Belediyemizin yeterli sayıdaki ekip, araç ve kısıtlı personeliyle bir yandan temizlik, bir yandan alt yapı ve üst yapı, park bahçe düzenleme ve temizliğinin yanı sıra aralıksız olarak da parke taşı döşeme ve asfalt yapım çalışmalarımız devam ediyor. Tüm bu hizmetlerin yanında Aligör mahallesinin Suruç Bağlantı yolu da hem Suruç için hemde o bölge için çok önem arz eden bir yoldu. Binlerce sürücünün kullandığı esnaf ve vatandaşımızın yoğun olduğu Aligör mahallesinin içinden geçen 1 km’lik bir yolda maalesef şimdiye kadar bir çalışma yapılmamış.Bu bölge İl özel idaresi kanunundan sonra bu mahalle Büyükşehir sınırları içerisine alınmıştı. Bu nedenle Büyükşehir belediyesinin hizmet sınırları içerisinde kalan bu bölgede yaşayan halkımızın huzur ve refahını arttırmak, yaşam standartlarını yükseltmek ve köstebek haline gelen yolu tarihe gömmek için Büyükşehir Belediyesi ve Suruç Belediyesinin koordinasyonuyla beraber bu yolu asfalta kavuşturduk. Bu noktada hizmetlerinden dolayı değerli Başkanımız Nihat Çiftçi’ye ve desteklerinden dolayı Şanlıurfa Milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız'a özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

Sinanoğlu konuşmasında halkımız refah ve yaşam standartlarını yükseltmek için Suruç Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

Sinanoğluna incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Han Özdemir, Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiye şefi Feridun Zamur , ŞUSKİ Suruç Şube Müdürü Rıfat Çetin, Büyükşehir İlçe Koordinatör Hüseyin Erdoğan ve Fen Belediyesi Haşim Polat eşlik etti.

16 Haz 2017 - 16:24 Şanliurfa/ Suruç- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.