Kaymakam Sinanoglu " Suruç Esnafının Nasırlı  Ve Yorgun Elleriyle İkram Ettigi  Çayın Tadını Hiç Bir Şeye Değişmem "

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu Suruç ilçesinde bulunan esnaf odalarının Başkan ve üyeleri ile bir araya geldi.

Gündem maddesinin ağırlıklı Suruç oldugu toplantıya Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu'nun başkanlık etti.Suruc ogretmenevi sark odasinda duzenlenen istişare toplantısına Suruç Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı,Esnaf veSanaatkarlar Odası Başkanı , Terziler Odası Başkanı , Fırıncılar Odası Başkanı , Bakkallar ve Bayiler Odası ve Şoförler ve Otomobilciler odasının Başkan Yönetim Kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı.

Toplantida konuşan Sinanoglu İlk defa esnaf odalarımızın değerli oda başkanları ve çok degerli esnaflarımizla ile bir araya geliyorum. Göreve geldiğim günden bu yana Suruç ve Suruç'ta 'yaşayanlar vatandaslarimiz için çalışıyorum. Suruc özellikle tarım ve hayvancılık ile ön planda olan bir ilçemiz.Ozellikle suyun gelmesiyle beraber Suruç 'ta gözle görünür bir değişim yaşanmakta. Tüm bunların yanında ilcemiz bünyesinde adeta dededen toruna esnaflarımızın var oldugu güzide bir ilçemiz.Ben sık sık özellikle çalışmalarım sirasinda esnaflarımızı ziyaret ediyorum onları yanlız birakmiyorum çalışırken esnafimizin kendilerini ziyaret ettgimde beni görür görmez saygının en güzel örneğini göstermeleri , nasırlı ve yorgun ellerinden uzatılan çayı , eski kürsülerde oturup benimle yaptıkları o hazziyla huzura eritistigim sohbetleri bana keyif veriyo onları unutamam.Esnafimizi Surucumuzu bu yüzden daha cok seviyorum.İste bunun içindirki hedefimiz devletine , milletine , bayrağına bağlı Suruç'umuzu sizlerle berebar en hızlı büyüyen ve gelişen ilçe yapmak, çünkü Suruç bu potansiyele sahip bir ilçemiz" şeklinde konuştu. Ilcede su ana kadar yaptıkları çalışmaları anlatan Sinanoglu "Her ilçe nüfusuna ve alanına göre hizmet alıyor. Adalet içinde hizmet ediyoruz. Suruç ilçemizde acil yapılması gereken işler var. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Suruç Meydan projesini çalışıyoruz. Suruç Su arıtma tesisi , Suruç çevre yolu , 7 adet halı saha, 40 mahalleye çocuk oyun parkı , 200.000 m2 kilitli parke taşı uygulaması ve diğer projeler ile suruçta değişim başlamıştır. Suruçta Planlı bir şekilde çalışıyoruz. Esnafımız şehrin bereketi ve hareketidir" ifadelerini kullandı.

Bundan boyle düzenli olarak başkanlarımızla buluşacağınin altını çizen Sinanoğlu; . Esnaf ve Sanatkârlarımızın sorunları bizzat idarecilere bu programda aktarılarak çözüm noktasında bilgi alış verişinde bulunacağız. Genel anlamda sorunlar bu toplantılarda çözüme kavuşuyor. Suruç esnaflarımızın en fazla iç içe bulunduğu bir ilçemizdir. Bizler her zaman esnaf ve sanatkârlarımızın yanında yer alarak onların sorunlarına çözüm noktasında elimizden geleni yapacagiz.Bugün burada Suruç ilçemizin değişimini ana hatlarıyla ele aldık. Başkanlarımızın sorunlarını çözümler üreteceğiz. Genel itibariyle değişen ve gelişen Surucumunuza hep birlikte şahitlik edeceğiz " şeklinde konuştu.

21 Kas 2017 - 13:01 Şanliurfa/ Suruç- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.