Başkan Çiftçi'den Suruç'a ziyaret

Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'den Başkan Açıkgöze Hayırlı Olsun Ziyareti.

Büyükşehir Belediye Başkanın Av. Nihat Çiftçi Suruç ve Genel Sekreter Yardımcısı Emin Yeşiltaş ile beraber Suruç Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Açıkgöz “ Göreve geldiğimiz günden bu yana Suruç ilçemizde temizlik seferberliği yaparak ilçeyi adeta baştan aşağı yenilemeye başladık. Tabi burada en büyük desteği belediyelerimizden alıyoruz.Bu anlamda Büyükşehir Belediyemizin desteği tartışılmaz .Ben bu konuda sonuna kadar bizlere destek olamaya devam eden Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi’ye ve tüm ilçe belediyelerimize teşekkür ediyorum “ dedi. Başkan Nihat Çiftçi ise “ Suruç ilçemiz Sayın Tarık Açıkgöz ile beraber adeta değişmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi olarak Suruçlu hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben Belediye Başkanımız Sayın Tarık Açıkgöz’e yeni görevinde başarılar diliyorum “ dedi. Öte yandan görüşmede Başkan Tarık Açıkgöz Büyükşehir başta olmak üzere tüm belediyelere Suruç ilçesine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

28 Eki 2016 - 17:19 Şanliurfa/ Suruç- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.