Başkan Açıkgöz Durmak Bilmiyor...

Suruç Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Tarık Açıkgöz Durmak Bilmiyor...

mustafa
Haber albümü için resme tıklayın

Açıkgöz Esnafimızı önemsiyoruz

Göreve geldigi günden bu yana kısa bir zaman içerisinde Suruç ilcesinde gözle görülür calışmalar yapan ilceyi adeta şantiyeye çeviren halkın takdirini kazanan Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz yoğun mesaisinin yanında esnaf ve halk ziyaretleri yaparak gidilmedik yer ziyaret etmediği kimse bırakmıyor .

İlçede kısa zamanda yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Başkan Açıkgöz adeta belediyecilik dersi veriyor.Vatandaşlar ilçede uzun bir aradan sonra Belediye varlığını hissedip çalışmalarına şahit olurken ,uzun zaman sonra esnaf ve vatandaşlar ilçede kendilerini ziyaret eden sorunlarını dinleyen bir Belediye Başkanının olmasından son derece memnunlar.

Ziyaretleri sirasinda vatandaslarin en küçük sorununu bile kısa zamanda çözüme noktasında ilgili birimlere talimat veren Başkan Açıkgöz makam odasında oturup talimat vermek yerine birebir halk ve esnaf ziyaretleri yaparak yoğun şekilde calışmaya devam ediyor.

Açıkgöz son olarak ilcenin en yoğun bölgesinde bulunan esnaflari ziyaret edip talep ve isteklerini yerinde dinledi.Vatandaslarla bir araya gelen sohbet eden taleplerini dinleyen Başkan Açıkgöz yaptığı açıklamada " Kısa zamanda halkımızında desteğiyle az zamanda çok işler yaptık.Vatandaşlarımız artık çöp konteynirleri yenilenen , çöpleri toplanan ,kaldırımları , sokakları ve caddeleri yıkanıp yenilenen bir Suruç'ta yaşıyorlar.Halkımız ve güzel ilçemiz maalesef Belediyecilik yönünde yıllardır hiçbir hizmet alamamış ve bu yönüyle de hizmetlere aç bir ilçemiz.Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Ekiplerimiz ilcenin tum bolgelerinde gece gunduz calismaya devam ediyorlar.Yoğun mesaimiz icersinde her fırsatta esnaflarımızla bir araya geliyoruz sorunlarını dinliyoruz.Yapacağımız calişmaları beraber istisare edip ortak hareket ediyoruz.Esnafımızı onemsiyoruz onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz.Halkımızdan tek bir istegimiz var biraz sabredelim göreceğiz ki yarinlarimiz daha güzel olacak " dedi.

Gittiği her bölgede esnaflarin yoğun sevgi gosterisi ile karşılanan Başkan Tarık Açıkgöz'e esnaf ve vatandaşlar kısa zamanda yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Açıkgöz'e ziyaretleri sırasında Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Yavuz'da eşlik etti

17 Kas 2016 - 22:46 Şanliurfa/ Suruç- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.