Ziya Doğan'dan Taraftara Çağrı

TFF 2. Lig play-off mücadelesinde bugün sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Gümüşhanespor'un teknik direktörü Ziya Doğan bu maçta seyircilerinin

Doğan, kulübün Tekke köyündeki tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda 2-2 beraberlikle sonuçlanan Şanlıurfaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şanlıurfa'da 25 bin seyirci önünde müthiş bir mücadele örneği sergilediklerini vurgulayan Doğan, "Kısa bir bölüm hariç oyunda tamamen üstünlük bizim elimizdeydi. Özellikle ikinci yarı bu ligin üstünde bir futbol oynadık." dedi.

Doğan, Gümüşhanespor'un rövanş maçında, yarın sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacağını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Bu maçta seyircimizin rakiple hiç uğraşmayarak sadece kendi takımını son dakikaya kadar en iyi şekilde desteklemesini istiyoruz. Şanlıurfa'da iki maç oynadık. Sokakta en küçük bir yanlışla karşılaşmadık. İlk gittiğimizde de güvenlik anlamında İzmir ile kıyaslandığı zaman İzmir'in koridorlarına mesaj verdi Şanlıurfa. Onun için kendilerine teşekkür ederim. Şimdi aynı misafirperverliği bizim yapmamız lazım. Bu demek değil ki takımını destekleme. Son saniyeye kadar takımımıza destek olsun taraftarlarımız."

Play-off maç takvimini eleştiren Doğan, şunları kaydetti:

"Dört gün sonra bir daha maç var. Bu ligi federasyon angarya görmesin. Bu kadar kısa arayla 5 maç dünyanın hiçbir yerinde yok. Ulaşımda sıkıntılar yaşanıyor. En çok bu lige dikkat etmek lazım. Zaten ekonomi olarak diğer ligler seviyesinde değil. Büyük takımlar özel uçaklar tutar, gider. Sadece bizim yaşadığımız sorun değil. Bu ligin şartlarını iyileştirmek lazım. Bu şartlarda bu çocuklar bu mücadeleyi yapıyorlarsa onları takdir etmeliyiz."

14 May 2018 - 11:05 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.