Yunus: Futbol Hayatına Geri Dönmek İstiyor

Ankara Mamak ilçesinde bulunan Yunus İmece bazı sıkıntılarından dolayı futbolu bırakmak zorunda kalan İmece tekrardan futbol oynaması için yetkililerden

Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşayan Yunus İme sosyal medyadan bize ulaşarak futbol hayatını geri dönmek için ve başka takımlarda oynamak için amatörligdeki hocalardan yardım istediğini söyledi.

Eskiden Türköz sporda oynayan Yunus Şunları söyledi

Ben 1996 doğumlu Ankaralıyım ve küçük yaştan beri futbola aşık olduğum için kimseden hiçbir şekilde yardım almayarak kendi ayaklarım üzerinde durmayı başardım ve birkaç sene amatör lig takımında oynadım ve belli bir süreden sonra ailevi sıkıtılardan dolayı futbolu bırakmak zorunda kaldım ve 2 sene futboldan uzak kaldım ve bıraktığıma çok pişmanım ve tekrardan amatör takımlarda oynamak istiyorum Gerek Urfa amatör takımları olsun gerek başka takımlar olsun oynamak istiyorum futbolu profesyonel bir şekilde oynuyorum ve hiç kimse bana yardımcı olmuyor bunun için Urfa amatör takımında oynamak istiyorum Şanlıurfa Amatör en yakından takıp ediyorum ve bunun için Urfa daki teknik Tırektör hocalardan yardım istiyorum. Ve ayriyeten sporla iç içeyim nereye gitsem de kimse bana yardımcı olmadı tek çare Şanlıurfa daki amatör takımları en güzel bir takıp eden Urfanatik gazetesi Muhabirini buldum ve kendisine her şeyi anlatıp ve gündemde bize yardımcı olması için elinden geleni yaptı.Kendisine ve Urfanatik Gazetesi Ailesine çok teşekkür ederim dedi

21 May 2017 - 21:23 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.