Yunus Emre: ‘Kaybederseniz Hata Benim, Kazanırsanız Başarı Sizindir’

Bölgesel Amatör lig 12 grup ekibi Yeni Çanspor'da forma giyen başarılı oyuncusu Yunus Emre Yıldız devre arasında  Karaağaç 1967 spor'dan

Yayın hayatına başladığı günden bu yana Şanlıurfa’da spor alanına çok kısa zamanda damgasını vurarak ve her zaman amatör takımların ve futbolcuların sesine kulak vererek sorunlarını gazete sütunlarına taşıyarak yetkililere ulaştıran Urfanatik Gazetesi, o günden bu güne kadar çizgisini değiştirmeyerek yoluna emin adımlarla yürüyerek değil koşarak devam ediyor.

Her hafta bir amatör takım futbolcusuyla röportaj yaparak gündeme damgasını vuran Urfanatik Gazetesi’nin bu haftaki röportajı Yeni Çanspor başarılı oyuncusu Yunus Emre Yıldız ile yaptı.

Başarılı oyuncu Yunus Emre Yıldız şunları dile getirdi;

Birisi bana dedi ki ‘Senin için futbol ölümden de yaşamdan da daha önemli’ ve ben de cevap verdim ‘Dinle, ondan çok daha önemli’

1995 yılında Gaziantep’te doğan Yunus Emre Yıldız 2005 yılında amatör kulüp olan İfa sporda başladı.2008 yılında ise süper lig takımı olan Kasımpaşa takımına transfer oldu.Oradan üstün başarı ile tamamlayan Yıldız,2011 yılında Bank Asya (1 Lig) takımı olan Güngören takımına transfer oldu.Ve Futbola başladığından bu yana Lisanslı olarak futbol hayatına devam ediyor.

‘Yaptığım Hiçbir Hareketten Pişman Değilim. Dünün Hataları Bugünün Deneyimleridir’

Sezon başında Karaağaç 1967 spor’da mücadele eden Yunus Emre Yıldız devre arasında Çanakkale bölgesel Bal ligi takımlarından Yeni Çanspor’a transfer olan Yunus Emre Yıldız takımda yapmış olduğu performansla oynanan tüm maçlarda ilk 11’de oynayarak tüm taraftarların gözlerini hayrete düşürmeyi başardı.

‘Futbol istatistikleri mini eteğe benzer. Birçok şeyi gösterir ancak asıl merak edileni göstermez.’

43 Maçta 3 golü bulunan Yıldız,küçük yaştan itibaren futbolda sayısız başarı elde eden A takım seviyesinde de şampiyonluk yaşamak istiyor. Geçen sezon sayısız maçta forma şansı bulan ve 2 gol 6 asist yapan oyuncu bu sezon da 1gol 4 asistlik bir performans sergiledi.

‘Kaybederseniz hata benim, kazanırsanız başarı sizindir’

Urfa takımlarına karşıda top oynayan Yunus Emre Urfa’nın takımlarının ne kadar kaliteli göze güzel gelen futbol oynadığını ve Siverek Belediyespor, Karaköprü Belediyespor , 11 Nisanspor Şanlıurfa belediye gibi takımların tesisleşme anlamında ve maddi anlamda ne kadar büyük destek olduklarında da bahsetti bu takımların daha üst liglerde oynamayı hak ediyorlar.dedi

HABER:İBRAHİM ÇAKMAK

23 Nis 2018 - 14:49 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.