Yönetiminde Futbolculara Tatlı İkramı

Karaköprü Belediyespor yönetimi alt yapıda mücadele eden futbolculara tatlı ikramında bulundular.

ŞanlıurfaKaraköprüBelediyesporyönetimi futbolcularla kaynaşmak için alt yapı futbolcularına tatlıikramında bulundular.
Karaköprü Belediyespor yöneticisi Remzi Ay yönetim olarak bugün alt yapıda mücadele eden futbolcularımızla bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamak amacıyla tatlı ikramında bulunduk. Bu hafta oynayacakları kritik Akçakalespor maçında başarılar dilerim" dedi.



Alt yapı sorumlusu Sıddık Balcı, “A takımımız gibi gençler liginde de başarı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Yönetimimiz bizleri sevindirme adına tatlı ikramında bulunmaları sevindirici bir olaydır. Bizlerle ve futbolcularla yakından ilgilenen yönetim kurulumuza sonsuz teşekkür ederim” dedi.
U-19 Gençler liginde şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor geçtiğimiz hafta İdmanyurduspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 24’e çıkarttı.
En yakın takipçisi Akçakalespor’a 2 puan fark atan Karaköprü Belediyespor bu hafta Akçakalespor ile kritik bir maç oynayacak.



U-19 GENÇLER LİGİNDE HAFTANIN MAÇLARI

Karaköprü Belediyespor - Akçekale spor

Pirsusspor - Tarımspor

Anadolu Gençlik - İdmanyurdu

Reha Gençlik - DSİSpor

Bozovagücü - Suruç Gençlik

Öz karakeçili (bay)

09 Ara 2016 - 15:19 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.