Yılmaztekin : Bu İşin Takipçisi Olacağım

Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin 'Bize şike yapanlarla alâkalı milletvekili olarak değil Urfalı bir hukukçu olarak mücadelemiz başlamıştır”.

Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, “Bize şike yapanlarla alâkalı milletvekili olarak değil, Urfalı bir hukukçu olarak mücadelemiz başlamıştır”. Dedi.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Liginden Şanlıurfaspor düştü mü, düşürüldü mü bu sorunun cevabını arayan Şanlıurfaspor Kulübü geçtiğimiz günlerde TFF’ye baş vurarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un şike yaptığı konusunda dava açmıştı.

Yapılan başvurudan sonra taraftarlar destek vermek amacıyla adeta kenetlenerek seslerini TFF’ye duyurmaya çalıştılar.

Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin Urfanatik’e yaptığı açıklamada bize şike yapanlarla alâkalı milletvekili olarak değil, Urfalı bir hukukçu olarak mücadelemiz başlamıştır. Bu işe suç duyurusuyla başladık. Hukuki tüm mücadelemizi verip, Şanlıurfaspor'umuzu harcatmayacaklarını söyledi.

Yılmaztekin, “Şanlıurfaspor sahipsiz değil, hiçbir zamanda sahipsiz kalmayacaktır. Bir Milletvekili olarak değil, bir Urfalı hukukçu olarak bu taşın altına elimi değil gövdemi koymaya hazırım.

Biz Urfaspor için elimizden geleni yapacağız. Bu saatten sonra ben bu yolla baş koydum. Haksız yere düşürülen Urfaspor’un hakkını kimseye yedirtmem ve bu işi takipçisi olmaya söz veriyorum.

Bu işe suç duyurusuyla başladık. Hukuki tüm mücadelemizi verip, Allah’ın izniyle Şanlıurfaspor’umuzu harcatmayacağız” dedi.

13 Tem 2017 - 09:37 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.