Yılmaz’a Kulüplerden Teklif Yağıyor

Şanlıurfa'nın en genç ve en başarılı teknik direktörü Mesut Yılmaz'a kulüplerde teklif yağıyor

Şanlıurfaspor’un efsane eski kalecisi Mutlu Yılmaz’ın oğlu Mesut Yılmaz babasını örnek alarak çizdiği yolda ilerlemeye devam ediyor.

Hocalık karayerine Bağlarbaşı alt yapısında başlayan başarılı teknik direktör Mesut Yılmaz, burada 30 resmi maça çıktı. Çıktığı 30 resmi müsabakada 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Yılmaz, Bağlarbaşı defterini kapattıktan sonra kulüplerde teklif yağmaya başladı.

Genç başarılı çalıştırıcı Mesut Yılmaz kulüplerden gelen teklifleri ailemle görüşüp değerlendireceklerini söyledi.

BİRÇOK KULÜPTEN TEKLİF ALDIM

İlk göz ağrım olan Bağlarbaşıspor’da başlayan hocalık karayerini başka kulüplerde sürdürmek istediğini Urfanatik’e anlatan genç, dinamit ve Şanlıurfa’nın en genç hocası olan Mesut Yılmaz, ben her zaman babamı örnek aldım ve almaya devam edeceğiz vurguladı.

Yılmaz, “Hocalık kariyerine başladığım Bağlarbaşı Kulübünü ve Başkanı Mustafa Sürücü’yü aslan unutmayacağım. Çünkü bende hakkı çoktur. Allah kendisinden razı olsun. Bundan böyle hocalık yolculuğumu başka takımlarda devam ettireceğim.

Şimdiye kadar ismini vermek istemediğim birçok kulüplerden teklif aldım. Bu teklifleri en iyi şekilde değerlendirip, Türk futboluna faydalı bir hoca olacağız. Bende emeği olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

12 Haz 2017 - 11:23 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.