Yılmaz 11 Nisanspor’a Veda Etti

Şimdiye kadar yöenttiği bütün takımlarda şampiyonlu yaşayan başarılı Genç Teknik Direktör Meust Can Yılmaz 11 Nisanspor'a 2 dadlda şampiyonluk

Şimdiye kadar yöenttiği bütün takımlarda şampiyonlu yaşayan başarılı Genç Teknik Direktör Meust Can Yılmaz 11 Nisanspor’a 2 dadlda şampiyonluk yaşayarak görevinden istifa etti.

İlk göz ağrısı olan Bağlarbaşı Kahramanspor’a hocalığa başlayan genç çalıştırıcı Mesut Can Yılmaz deha sonra 11 Nisanspor’da U16 ve U19gençler liginde şampiyon oldu. Her iki branşta 11 Nisanspor’ şampiyonluğa taşıyan Yılmaz, katıldığı Türkiye şampiyonasında takımını final oynatarak büyük başarıya imza attı.

Kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 11 Nisanspor’a veda ettiğini ve görev yaptığı süre içerisinde destek verenlere teşekkür etti

İşte başarılı genç çalıştırıcı Mesut Can Yılmaz Sosyal Medya üzerinden şu açıklamaya ver verdi, “

2017-2018 sezonu boyunca başım dik, alnım ak bir şekilde 1 sezon boyunca alt yapı teknik sorumluluğunu yaptığım U-16 Ve U-19 takımlarımızı şampiyon yaparak, aynı şekilde Şanlıurfa şampiyonu olarak katılmış olduğumuz TÜRKİYE şampiyonalarında Final oynamış bir takımın hocası olarak, bana İnanların yüzünü Kara çıkarmadığım, kariyerimde büyük payı olan, hiçbir yerden maddi destek almadan sayın başkanımın ve yöneticilerimizin kendi imkanları ile tek başına onurlu bir şekilde mücadele eden ve her zaman gönül bağımın kalacağı 11 NİSANSPOR kulübümüzden bugün itibari ile sadece gönül bağımın kaldığını belirtir bu onurlu görevimden istifa etmiş bulunmaktayım...

Bana bu onurlu görevi layık gören ve her zaman destekçimiz olan başta arkamda her zaman bilgi, ilgi ve desteğini esirgemeyen babam Mutlu Yılmaz olmak üzere, sayın Başkanımız Mehmet Kolbudak başkanıma, Halil Kolbudak başkanıma ve İsmail Sunay başkanıma. Yine benim her zaman arkamda olan ve her zaman destekçim ve idolüm Sayın İsmail Doğan hocama. Bana inanan ve bu kulübe gelmemi sağlayan İsmail Yılmaz Hocama. Aynı şekilde desteklerini esirgemeyen Hasan Babacan abime. Kulüp içerisinde her zaman her konuda yanımızda olan emektarımız Muhtar Mahmut Akçal abime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Bir sezon boyunca bizlere bu şampiyonluğu yaşatan onurlu, gururlu aslan yürekli sporcu kardeşlerime de tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

2018-2019 sezonunda yeni maceralar, yeni heyecanlar ve yeni takımla tekrardan Şanlıurfamızın sporuna yararlı olmaya çalışacağım.” Dedi.

12 Haz 2018 - 10:11 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.