Yıldız Oyuncu Karaağaçspor’da

Spor toto Bal Ligi 5.grup takımlarından Karaağaçspor 1967 Yunus Emre Yıldız'ı transfer etti.

Geçtiğimiz sezon İskenderun 1967 Sporda başarılı bir sezon geçiren YunusEmreYıldız oynadığı 22 maçta 2 de gol atmıştı. Rakip oyuncuların durumuna göre bazen sağ bek bazen de sağ açık oynayan Yunus Emre, çabukluğu, sürati, kanatlardan yaptığı ortalarla dikkatleri çekiyor.

1995 doğumlu sağ açık ve sağ bek oynayan Yunus Emre Yıldız daha önce Kasımpaşa, İstanbul Güngörenspor, Babaeskispor, Şehit Kamil Belediyespor, İskenderun 1967 Spor, Bigadiç Belediyespor, Yeni Sanayi, Hadımköy spor ve Urfa spor formalarını da giydi. Balda 29 maçı 2 golü var.

14 Eyl 2017 - 20:39 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.