Yıldırım Taraftar Desteği İçin Çağrı Yaptı

TSBL Garanti Basketbol Süper liginde oynayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı hafta sonu kendi evinde oynayacağı Galatasaray'ı

Takım koçu SerdarYıldırım yaptığı açıklamada, “Süperligde ilimizi temsil eden takımımız hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçını almak için tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Güçlü bir takım Galatasaray ama bizim puana ihtiyacımız var. Şu anda düşme hattında bulunan takımımızın mutlak bu maçı alması gerekiyor. Biz de iyi bir takımız, yeter ki tribünde bize destek verilsin. Eğer tribün desteğini alabilirsek Galatasaray'ı yeneceğimize inanıyoruz. Halkımızın Süper Ligde oynayan takımına sahip çıkmalarını bekliyoruz kıtalar arası ve Avrupa Şampiyonu olmuş büyük bir takım olan Galatasaray’ı Şanlıurfa’da ağırlayacağız. Galatasaray Play-Off’u garantilemiş durumda. Bizim galibiyete daha çok ihtiyacımız bulunuyor. Halkımızın son Şanlıurfaspor futbol takımına sahip çıktığı gibi basketbol takımının bu zor günün dede sahip çıkacaklarına yürekten inanıyoruz” dedi.

26 Mart 2017 Pazar günü saat 13.00’da GAP Arena Spor Salonunda oynanacak müsabakaya girişler ücretsiz olacak.

24 Mar 2017 - 13:14 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.