Yıldırım Gücüspor’a Telekom’dan Ağır Darbe:2-1

Şanlıurfa 2. Amatör Küme (A) grubunda 5. Hafta maçları oynandı. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yıldırım Gücüspor Telekomspor'a 2-1 mağlup

Şanlıurfa 2. Amatör Küme (A) grubunda 5. Hafta maçları oynandı. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yıldırım Gücüspor Telekomspor’a 2-1 mağlup oldu. Sezona Urfa Gücüspor’u 10-0 mağlup ederek başlayan Yıldırım Gücüspor adeta gol patlaması yaşadı. İlerleyen haftalarda ise aldığı galibiyetlerle liderliğe oturdu.

Geçtiğimiz hafta Telekomspor karşısında üstün bir futbol sergilemesine rağmen yapmış olduğu kişisel hatalarla kalesinde golleri görerek maçı 2-1 kaybetti. Yıldırım Gücüspor Telekomspor karşısında aldığı 2-1’lik mağlubiyetle Gençlerbirliğispor önünde gol averajıyla yinede liderliğini sürdürdü. Lider Yıldırım Gücüspor bu hafta Gençlerbirliğispor ile oynayacak.

GENÇLERBİRLİĞİSPOR’UN MAĞLUBİYETİ BULUNMUYOR

Haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren Gençlerbirliği büyük avantaj sağladı. Grupta bir maç eksiğiyle ikinci sırada 12 puana sahip olan Gençlerbirliğispor bu hafta aynı puanla lider Yıldırım Gücüspor ile zor bir maça çıkacak.

Sezona deplasmanda Harranspor’u 3-1 mağlup ederek başlayan Gençlerbirliğispor aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yarışında bende varım diyerek çıkışını sürdürdü.

HARRANSPOR KOPTU GELİYOR

Şanlıurfa 2. Amatör küme (A) grubunda mücadele Harranspor aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini kendi evinde oynadığı Urfa Gücüspor’u 9-1 ederek elde eden Harranspor haftanın en farklı galibiyetine imza attı. Ligde oynadığı 5 maçta 9 puan toplayan Harranspor haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek.

5. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Harran spor: 9 Urfa gücü: 1, Telekom spor: 2 Yıldırım Gücüspor: 1, Viranşehir Sanayi: 1 Şanlıpolat: 1, Anka spor: 5 Telekom Lisesi: 0

6. HAFTA MAÇLARI: Yıldırım Gücüspor – Gençlerbirliği, Urfa Gücü - Viranşehir Sanayi, Telekom Lisesi - Telekom spor, Şanlıpolat - Anka spor (Aziz ATLI)

#

26 Şub 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.