Yetim’den Delegelere Teşekkür

Şanlıurfaspor Genel Kuruluna büyük ilgi gösteren ve Delegelerin güvenini alarak kulüp başkanlığına seçilen Emin Yetim bütün delegelere teşekkür

Yetim’den Delegelere Teşekkür

Şanlıurfaspor Genel Kuruluna büyük ilgi gösteren ve Delegelerin güvenini alarak kulüp başkanlığına seçilen Emin Yetim bütün delegelere teşekkür etti.2017-2018 futbol sezonunda 2. Ligde mücadele edecek olan Şanlıurfaspor gerçekleştirilen kongreye delegeler büyük ilgi gösterdiler. Esentepe Urfa City AVM Mehmet Akif İnan Konferans salonunda saat 10.00’da başlayan kongre yaklaşık 5 saat sürdü.

Tek liste ile yapılan kongrede kulüp başkanlığına Emin Yetim getirildi.

Delegelerin güvenoyuna kazanan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim katılan ve katılmayan bütün delegelere teşekkür etti.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlık koltuğuna oturan Emin Yetim, takıma sahip çıktığını ve 2. Ligde misafir olduklarını söyledi.

Yetim, “Şanlıurfaspor zor bir süreçten geçiyor. Bunlarda futbolda olan şeylerdir. Her takımın bir inişi birde çıkışı vardır. Allahın izniyle bu günden itibaren yepyeni ve tertemiz bir sayfa açarak Şanlıurfaspor’un başarısı için çalışıp Şanlıurfaspor’u 1. Lige çıkaracağız. Bizi bu göreve layık gören başta Bakanımız Faruk Çelik’e, Valimize, Belediye Başkanlarıma ve bütün delegelere teşekkür ederim.” dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim bu hafta içinde gören bölümü yapacaklarını söyledi.

İÇ VE DIŞ TRANSFERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

2. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’da iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde şimdiye kadar bizimle yola devam etmek isteyen birkaç futbolcuyla anlaştıklarını söyleyen Başkan Emin Yetim, “Bizimle çalışmak isteyen futbolculara kapımız her zaman açık olacaktır” dedi.

Yetim, “Anlaşmaları devam eden futbolcularımız var. İç transferde yapacağımız görüşmeler sonunda bizimle yola devam edecek futbolcularla ilerleyeceğiz. Takımın iskeletini kesinlikle bozmayacağız. Dış transferde ise hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda transferler yağacağız” dedi.

12 Haz 2017 - 10:21 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.