Yetim, Güven Tazeledi

Şanlıurfaspor yeni sezon öncesi kongresini yaptı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftalarda kaçıran Şanlıurfaspor bu sezon daha güçlü bir yönetin v...

Şanlıurfaspor yeni sezon öncesi kongresini yaptı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftalarda kaçıran Şanlıurfaspor bu sezon daha güçlü bir yönetin ve daha güçlü bir kadro kurmak için kongreye gitti.

10.06.2018 Pazar günü Belediye Şair Kültür Merkezinde yapılan kongrede çoğunluk sağlanmadığı bir Pazar gününe ertelendi. Paqzar günü bu kez Mozaik Konferans salonunda yapılan kongreye delegeler büyük ilgi gösterdiler.

Şanlıurfaspor Başkanlığını mevcut yönetimden başka aday çıkmaması üzerine kongreye tek liste halinde gidildi. Emin Yetim Başkanlığındaki listeyi açık oylamaya sunan divan kurulu delegelerin çoğunluğu kabul ederek yetim tekrar başkanlığa seçildi.

Şanlıurfaspor Başkan Emin Yetim’in listesinde bir çok yeni isimlerin bulunması dikkat çekti.

Delegelerin güven oyunu tekrar kazanarak Şanlıurfaspor başkanlığına seçilen Emin Yetim yaptığı teşekkür konuşmasında herkese teşekkür etti.

Şanlıurfaspor Mozaik Konferans salonunda yapılan kongreye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanın Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Baaşkanı Fevzi Demirkol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü hakan Keşküş’un yanı sıra çok sayıda delegeler katıldı.

HEDEF 10 BİNÜYE

Şanlıurfaspor Mozaik Kültür Merkezinde yapmış olduğu ve tek liste ile yapılan kongrede tekrar başkanlığa Emin yetim getirildi. Başkan Yetim takıma destek olmak için hedeflerinin 10 üye olduğunu söyledi.

Kongrede yaptığı konuşmada her zaman takımın menfaatlerini koruyacaklarını ve bir nebze olsun üye sayısının 10 bine çıkararak bu teklifini delegelere sunarak delegelerin çoğunluğuyla kabul edildi. Dileyen herkes Şanlıurfaspor’a delege olabileceklerdir.

Şanlıurfaspor’un yeni sezon öncesi yaklaşık 39 Milyon 300 Bin lira borcunun olduğunu da kongrede açıklandı.

17 Haz 2018 - 13:02 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.