Yeşilyurt Belediyespor Grupta 2. Sıraya Yükseldi

Bölgesel Amatör Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla giren Malatya Yeşilyuırt Belediyespor'un zirve mücadelesi sürüyor.

Grupta oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik elde ederek 19 puan toplayan ve haftayı ikinci sırada kapatan Malatya ekibinde keyifler yerinde.

Hayati Palancı'nın öğrencileri, grubun yenilgisiz takımı Şarkışla Belediyespor, Dersim 62 ve Şanlıurfa Belediyespor ile çekişmeli bir mücadele içerisine girerken, takımda kazanılan son Anka İstiklal maçı sonrası şampiyonluğa olan inanç daha da arttı.

Mavi beyazlılar bu hafta sahasında bir diğer şampiyonluk iddiası bulunan takım Şanlıurfa Belediyespor'u konuk ederken, Şarkışla Belediyespor ise deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşılaşacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Salı günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

12 Kas 2018 - 23:29 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.