Yenihalspor'da Çiçek'ler Açmaya Başladı: 2-1

Şanlıurfa 1. Amatör küme (A) Grubunda mücadele eden Yeni Halspor ligin 13. Haftasında İdmanyurduspor'u 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Şanlıurfa 1. Amatör küme (A) Grubunda 13. Hafta maçları tamamlandı. Grupta mücadele eden Yeni Halspor İdmanyurdu (Badıllı) karşısında iyi mücadele ederek maçı 2-1 kazanmasını bildi. Yeni Halspor İdmanyurdu karşısında ilk yarıyı Veysel Gök’ün attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı Yeni Halspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
Maçın 2. Yarısına skoru korumak için sahaya çıkan Yeni Halspor daha maçına konsantre olmadan kalesinde bulduğu golle İdmanyurduspor durumu 1-1 yaptı. Yeni Halspor kalesinde gördüğü golle maçı bırakmayarak, rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Maçın son dakikalarında sahneye çıkan Mustafa Durmaz’ın attığı golle 2-1 öne geçen Yeni Halspor rahat bir nefes aldı.
Yeni Halspor İdmanyurdu (Badıllı) karşında aldığı bu galibiyetle puanını 16’ya çıkartarak tehlike bölgeden uzaklaşmaya başladı.

Yeni Halspor önümüzdeki hafta deplasmanda Viranşehir Sanayispor ile oynarken İdmanyudu (Badıllı) Bağmancıspor ile karşı karşıya gelecek.


YENİ HALSPOR İSTENİLEN YERE GELECEK

Yeni Halspor Kulüp Başkanı Ahmet Çiftçi Yeni Halspor her geçen hafta daha yerine oturarak, özlenen başarıları yakalayacaklarından kimsenin şüphesinin olmadığını belirtti.
Çiftçi, “Ligde gerçekten zor günler yaşadık. Ama ligin 2. Yarısında takım olarak üzerimize düşen görevin en iyisini yapmak için seferber olduk. İdmanyurdukarşısında alınan 2-1’lik galibiyetle işimizi ne kadar ciddi yaptığımızı göstermiştir. Alınan bu galibiyetten dolayı futbolcularımı ve teknik heyetimi kutlarım” dedi.

ÇİÇEK

MAÇA DAMGASINI VURDU

Şanlıurfa 1. amatör küme takımlarından Yeni Halspor İdmanyurdu karşısında aldığı 2-1'lik galiyetin kahramanın Yeni Halspor futbolcusu Ümit Çiçek oldu. İdmanyurdu karşısında üstün bir futbol sergileyen Çiçek yaptığı asistlerle taratraşarın gönlünde taht kurarak maçın kahramanı oldu.

23 Oca 2017 - 13:11 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.