Yeni Bakan Fakıbaba TFF ile Görüştü

Şanlıurfa heyeti şike konusunda yeni Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüler.

TFF 1'inci Lig'den 2'nci Lig'e düşen Şanlıurfaspor, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün 2016- 2017 futbol sezonundaki maçlarda şike yaptığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuştu. Şanlıurfa'dan bir heyet TFF'nin en yetkili ismi olan Başkan Yıldırım Demirören ile bu sabah görüştüler. Görüşmeye Yeni kabinede yer alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Fakıbab, Miletvekilleri, Kasım Gülpınar, İbrahim Halil Yıldız, Kemalettin Yılmaztekin, Mehmet Akyürek,Halil Özcan, M.Ali Cevheri,Mahmut Kaçar, Büyükşehir Belediye Başkanaı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim, , TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüler. Görüşmede, Şanlıurfaspor'un haklarının korunması çağrısı yapıldı

# urfa

20 Tem 2017 - 12:22 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.