Voleybol takımından bir galibiyet daha

Haliliye Belediye Spor Voleybol takımı Türkiye Erkekler Voleybol 3. Lig'i 5'nci Grup'ta karşılaştığı Dicle 21 Gençlispor'u 3-0'lık

Voleybol takımından bir galibiyet daha
Video için play'e tıklayın

Voleybol 3. Ligi Erkekler 5. Grup’un 15’inci maçında Dicle 21 Gençlikspor ile GAP Arena Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen Haliliye Belediye Spor Voleybol takımı, ilk seti 25-6’lık galibiyetle kapattı. Haliliye ekibi, karşılaşmanın ikinci setinde de oyuna hakim olan taraf olurken seti 25-7’lik galibiyetle kapatarak skoru 2-0’a taşıdı.
Oyun hakimiyetini elinden bırakmayan ve rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Haliliye Belediye Spor takımı, 25-9’luk skorla üçüncü seti de alarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, Belediye Meclis üyeleri Ali Doğan ve Emin Coşkun’da karşılaşmayı tribünden izledi. Başkan Demirkol, maçın ardından sahaya inerek sporcuları tek tek tebrik etti. Sporculara her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Demirkol, şunları söyledi:“Haliliye Belediye Spor voleybol takımı, geçen yıl il birincisi oldu ve bölge müsabakalarında da üst lige çıkmayı elde etti. İlimizin Voleybol 3’üncü Lig’inde tek temsilcisidir. Diyarbakır’a ait Dicle 21 takımını 3-0 gibi net bir skorla yenmişlerdir. Takımımızın tüm oyuncularını tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu takımımız bize inşallah hep galibiyet sevinci yaşatacaktır.
Haliliye Belediye Spor Voleybol takımı, bu galibiyetle ligdeki puanını 31’e çıkararak, bir üst lige çıkma yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor.

15 Şub 2016 - 12:43 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.