Viranşehirspor Kan Değişimi

Şanlıurfa U-14 Gençler liginde mücadele eden Viranşehirspor'un başına Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Yunus Anlağan ve Eyüp Sürme getirildi.

Şanlıurfa U-14 Gençler liginde mücadele eden Viranşehirspor’un başına Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Yunus Anlağan ve Eyüp Sürme getirildi.
Şanlıurfa’da futbolun her dalında mücadele eden Viranşehirspor kulübünde gençlerin başına beden eğitimi öğretmenlerinden Yunus Anlağan ve Eyüp Sürme getirerek yola devam edecekler.
Viranşehirspor yönetiminden yapılan açıklamada, U-14 takımımızın başına beden eğitimi öğretmeni Yunus Anlağan ve Eyüp Sürme getirilmiştir. Bundan böyle 2003-2004 ve 2005 doğumlu yetenekli gençlerin bu hocalarımızla irtibata geçebileceklerini söylediler.


U-14 GENÇLER LİGİ İLK HAFTA MAÇLARI


Yenişehirspor - Akçakale spor

Hilvanspor - Karaköprü Belediyespor

Bağlarbaşıspor - Ceylanpınar Demirspo

Karaköprüspor - Büyükşehir Belediyespor

Gençlikspor - Yeni Harranspor

Edessa 7 Yıldız - DSİSpor

Viranşehirspor (Bay)



09 Ara 2016 - 15:56 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.