Viranşehirli Gençler Spor Sahasına Kavuştu

Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir'de yapımı tamamlanan semt sahası gençlerin hizmetine sunuldu. Sahanın açılış törenine katılarak

Viranşehirli Gençler Spor Sahasına Kavuştu
Video için play'e tıklayın

ŞanlıurfaBüyükşehirBelediyesi tarafından gençlere yönelik yatırımlar arasında yer alan 'Her İlçeye Semt Sahası ve Spor Kompleksi' çalışması tüm hızıyla sürüyor. Birçok ilçede hayata geçirilen yatırımın Viranşehir ayağı da önceki gün gençlerin hizmetine sunuldu. İlçenin Emiroğlu mahallesinde basketbol ve futbol sahasından oluşan kompleksin açılış törenine katılarak yatırımın tüm Viranşehirli gençlere hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Gençlere yönelik gerek eğitimde gerekse sportif alandaki tüm yatırımlarımız planlama dahilinde sürüyor" dedi.

Konuşmasında Şanlıurfa'nın Türkiye'nin en genç ili olduğunu belirten Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa ili olarak 19.2 yaş ortalaması ve bununla birlikte 670 bin öğrencisi olan bir şehiriz. Dinamik bir bölgeyiz. Dolayısıyla bu şehrin geleceğini gençler oluşturuyor. Bizim gençlere önem vermemiz lazım. Gençlere önem vermeyi belirtirken bu sadece ve sadece lafta kalırsa olmaz. Zaman içerisinde gençlerimizi okuma salonlarına, kültür merkezlerine, spor tesislerine kavuşturmak durumundayız. Bizim mantığımızda her yıl belediye bütçesinde planlamalar yaparken gençler en önemli kitle olarak hizmette yerlerini alıyorlar" diye konuştu.

Başkan Çiftçi'nin konuşmasının ardından semt sahasının açılışı yapıldı. Sahanın açılışı nedeniyle düzenlenen spor şöleninin de startını veren Başkan Çiftçi, alandaki incelemelerinin ardından Viranşehir'in diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları incelemek üzere bölgeden ayrıldı.

04 May 2017 - 11:06 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.