Viranşehir’de spor “Demir” ile canlandı

Viranşehir Gençlik Hizmetlerinde göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalarla ilçe sporuna büyük katkı sağlayan Beşiktaş JK Şanlıurfa

Beşiktaş JK Şanlıurfa futbol okulu sorumlusu ve Harran Üniversitesi Beden Eğitimi mezunu olan Selahattin Demir yeni projelerle Şanlıurfa’ya damgasını vurduktan sonra şimdi de ilçelerde hizmetlerini sürdürüyor.
Demir’in Viranşehir’de Gençlik Hizmetlerinde yaptığı çalışmalar Atletizm dalında da halkın takdirlerini kazanmaya başladı. Futboldaki başarılarını Atletizm dalında da sürdüren Demir oyunsal formattaki çalışmalar çocukların Atletizme olan ilgisini de artırması için elinden geleni yaparak Viranşehir ilçesinde tekrar spor faaliyetleri eski günlerine kavuşmaya başladı.
Yaptığı çalışmalarla ilçede bütün gençleri bir çatı altında toplamayı başaran Demir’e en büyük desteği veren Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne ve ilçe Müdürlüğüne sonsuz teşekkür ederiz.
Ayrıca Demir 200 kayıtlı öğrenciye eğitim vermektedir.

07 Kas 2016 - 17:07 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.