Veysel Karani Urfanatik’te

Şanlıurfa'nın en çok satan gazetesi olan ve her gün daha güçlenen Urfanatik Ailesine Veysel Karani Kayan'da dahil oldu.

Şanlıurfa’nın en çok satan gazetesi olan ve her gün daha güçlenenUrfanatik Ailesine VeyselKaraniKayan’da dahiloldu. Gücünü halktan alarak çizdiği yolan hiçbir zaman taviz vermeyen Urfanatik Gazetesi bundan böyle sahada çalışan güçlü kadrosuyla sizlere daha çok hizmet vermek için daha da güçlendi.

Şanlıurfa ve Spor Camiasının yakından tanıdığı gençlere verdiği önemle Şanlıurfa’nın her alanına damgasını vuran Veysel Karani Kayan bundan böyle makale ve yazılarıyla Urfanatik Gazetesinde sizlerle olacak.

28 Mar 2017 - 12:29 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.