Vali Tuna, şenliğin yapılacağı spor salonunda incelemelerde bulundu

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna 3. Bilim ve Kültür Şenliğinin yapılacağı GAP Arena spor salonunda incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde Vali Tuna’ya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Tesisler Şube Müdürü Emrah Yaşar, Tesis Amiri Murat Bağış, Mali İşler Şube Müdürü Nurullah Süzen ve İdari Personel Şube Müdür İbrahim Halil Alp eşlik etti.
Vali Tuna, 3. Bilim ve Kültür Şenliğinin yapılacağı salonda neler yapılabileceği hakkında görüş alırken Müdür Keşküş’ten ise brifing aldı.

09 Ara 2016 - 16:22 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.