Urfaspor’un Kalesi Emin Ellerde

Şanlıurfaspor Hacettepe'nin genç kalecisi Yasin Davuş ile anlaştı.

TFF 2. Lig’de yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımın başına Teknik Direktör Kemal Kılıç’ı getiren Sarı-Yeşilli yönetim, daha sonra Bugsaşspor’un orta saha oyuncusu Erkan Taşkıran ile iç transferde Mehmet Tascı ile anlaşmıştı. Urfaspor Yönetimi, bu defa da kaleye transfer yaptı. Sarı-Yeşilli ekip, Hacettepe’nin genç kalecisi Yasin Davuş ile anlaştı. Gençlerbirliği’nin altyapısından yetişen 23 yaşındaki kaleci, Ankara Adliyespor ve Hacettepespor formalarını terletti.

25 May 2018 - 20:57 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.