Urfaspor’un Eski Futbolcuları Taşsaray’da Hasret Giderdiler

Şanlıurfasporlu eski futbolcular bu kez Taşsaray Restaurant'ta bir araya geldiler.

Mahmut canbeyli
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfasporlu eski futbolcular bu kez Taşsaray Restaurant’ta bir araya geldiler. Her ay ayrı yerlerde bir araya gelen Şanlıurfasporlu eski futbolcular Halil Kutluay’ın daveti üzerine efsane büyük kaptan Recep Kutluay’ın işletmeciliğini yaptığı Taşsaray Restaurant misafir ederek hasret giderdiler.

Şanlıurfa’nın en modern ve nezih ortamı olan ve misafirlerini sultanlar gibi ağırlayan Taşsaray Restaurant’ta Şanlıurfaspor eski futbolcularına ziyafet veren Halil Kutluay ski günleri yad ederek hasret giderdiklerini söyledi.

Halil Kutluay, 1970 ve 1980 Jenerasyonu Urfaspor'lu futbolcuları Kaptan Büyük Recep'in mekanında misafir etti. Deplasmanlar, antrenmanlar, maçlar, yol kazaları, acılar, şampiyonluklar ve kısaca anılarımızı canlandırıdklarını belirtti.

Kutluay, “Çok güzel bir ortamda çok değerli insanlarla birlikte olmak harikaydı. Özellikle Yaşar Çadırcı abimizin o tatlı sohbeti hiç bitmesin istedim. Rüstem Tatar, Nedim Cavci, Yaşar Çadırcı, Halil Kutluay, İhsan Karabulut, Mahmut Tepe (canbeyli), Recep Çavcı, Kaptan Büyük Recep, Mustafa Yardımcı ve Şükrü Turunç ile birlikte olmaktan gurur duyduk”. Dedi.

08 Şub 2019 - 11:48 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.