Urfasporlu gençler bakın kaç maçta oynadı…

Şanlıurfaspor'un alt yapısından yetişen İzzet Canlika ve Yunus Emre Mest başka takımlara 3 sezondur başka takımlara kiralanıyor.

Şanlıurfaspor’un genç yıldızı Yunus Emre Mest 2 buçuk sezondur, İzzet Canlika ise 2 sezondur alt liglerdeki takımlara kiralanıyor. Kiralanan futbolcuların karnelerinin oldukça iyi olması dikkat çekiyor.

İZZET CANLİKA

Şanlıurfaspor’un 21 yaşındaki genç defans oyuncusu İzzet Canlika iki sezondur farklı takımlarda mücadele ediyor. İlk olarak 2014/2015 sezonunda 3. Lig takımlarından Kırıkhanspor’a transfer olan Canlika 26 resmi karşılaşmada forma giydi. 2015/2016 sezonunda ise Canlika’nın yeni adresi Hatayspor oldu. Geçtiğimiz sezon Hatayspor forması giyen Canlika 22 resmi maçta görev yaptı.

YUNUS EMRE MEST

Şanlıurfaspor’un bir diğer genç yıldızı ise 22 yaşındaki Yunus Emre Mest. Genç orta saha oyuncusu 2 bugün sezondur kiralık olarak farklı takımlarda mücadele veriyor. İlk olarak 2013/2014 sezonunun ikinci yarısında Batman Petrolspor’a transfer olan Emre Mest 12 resmi karşılaşmada görev aldı. 2014/2015 sezonunda Balçova Yaşamspor’a transfer olan Yunus Emre Mest 37 resmi maçta görev aldı. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında 3. Lig temsilcisi Payasspor’a transfer olan Mest burada 10 karşılaşmada görev yaptı. Ligin ikinci yarısında ise Hatayspor’un renklerine bağladığı genç Urfalı, 4 karşılaşmada formasını terletti.

İki futbolcunun da kiralık sözleşmesi bittiği için bu sezon tekrardan Şanlıurfaspor’a katıldı.

19 May 2016 - 10:38 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.