Urfaspor’da Kongre Heyecanı

Yeni sezona yeni umutlarla girecek olan 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor kongresini yarın Şair Nabi Kültür Merkezinde yapacak. Kulübe Mevcut yönetimden

2018-2019 futbol sezonuna bembeyaz bir sayfa açarak başlayacak olan 2. Lige takımlarından Şanlıurfaspor genel kurulunu yarın yapacak. Şanlıurfaspor’un yapacağı Genel Kurulu öncesi mevcut yönetim dışında şimdiye kadar hiçbir adayı çıkmaması taraftarları üzdü. Pazar günü Şanlıurfa Belediyesi Şair Nabi Kültür merkezinde yapılacak olan kongreye kimsenin ilgi göstermemesi taraftarları üzerken takımın başına kimin geçeceği merak konusu oldu.

“ŞANLIURFASPOR’UN MENFAATİ İÇİN ORTAK LİSTE YAPILMALIDIR”

Her yıl olduğu gibi geçtiğimiz sezonda futboldan anlamayanlar işbaşına geçmelerinden dolayı trilyonca para harcamalarına rağmen sınıfta kalan Şanlıurfaspor yeni sezon öncesi mülki amirleri bir araya gelerek ortak bir liste çıkmasını bekliyoruz.

Kongreye bir gün kalmasına rağmen Mevcut yönetim dışında kimsenin takıma sahip çıkmaması nedeniyle takımı önümüzdeki günlerde tehlikeli günlerin beklediğinin habercisi olması herkesi olduğu gibi bizleri de üzmektedir.

“KONGREDE ÇOĞUNLUK SAĞLANMALIDIR”

Şanlıurfaspor yeni sezon için çıkacağı uzun yol öncesi yapacağı kongrede çoğunluğun bir an evvel sağlanıp çalışmalara başlaması gerekmektedir.

Yeni sezona şampiyonluk umutlarıyla başlayacak olan Şanlıurfaspor şimdiye kadar iç transferde bir iki futbolcuyla anlaşma sağladı. Takımın başına eski Şanlıurfaspor teknik direktörü Kemal Kılıç’ın gelmesinden sonra çalışmalara başlayan Şanlıurfaspor dış transferde 2 futbolcuyla anlaşma sağladı.

Kongre bir an evvel sonuçlanmasından sonra Şanlıurfaspor iç ve dış transferde atağa geçip takıma fayda sağlayabilecek kaliteli futbolcuların transfer edip bir an evvel çalışmalar başlaması gerekmektedir.

“İŞBAŞINA FUTBOLDAN ANLAYAN KİŞİLERİN GELMESİ LAZIM”

“Hani derler ya, ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmek de fazla ver” misali Şanlıurfaspor yeni sezona futboldan anlayan kişilerin göreve gelmesi gerekmektedir. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi futboldan anlayan takımın başına gelmemesinden dolayı boş yere trilyonların çöpe gitmesinden sonra başarıda olamadık. Başarılı olmak için Yönetim takımın başına futboldan anlayan ve tecrübeli olan kişilerin getirmesiyle ancak başarı sağlanır, yoksa geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda sınıfta kalırız.

09 Haz 2018 - 16:34 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.