Urfaspor’a Bomba Transfer

Şanlıurfaspor eski  Teknik Direktör Ahmet Taşyürek play-off'a birinci lige veda ederek istifa etti. Kemal Kılıç ile anlaştıktan sonra transfer atağına

Şampiyonluk iddiasını kaybeden ve Play-Off'larda birinci lige yükselme şansını unutan Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları başladı.İlk olarak 2011/2012 sezonunda Urfaspor’u şampiyonluk yaşatan ve Eski Urfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ile anlaşmaya vararak Urfaspor’u tekrardan şampiyonluk yaşatacağını söyleyerek anlaşma sağladı.Buğsaş sporun başarılı oyuncusu Erkan Taşkıran ile 2 yıllığına anlaşma yapılacağı açıklanırken, iç transferde de sözleşmesi sona eren Mehmet Taşçı ile yeniden anlaşma sağlandı.

21 May 2018 - 11:32 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.